Bulvių užkandėlė su burokėlių kremu ir marinuota silke

Mums reikės:

  • 4 su lupenomis virtos vidutinės bulvės;
  • 1 nedidelis virtas burokas;
  • 200g marinuotos silkės filė;
  • 170g tepamojo sūrelio;
  • 2-3 arbatiniai šaukšteliai krienų;
  • druskos ir pipirų pagal skonį;
  • žalumynų.


Paruošimo būdas:
Paruoškite burokėlių kremą - burokėlį sutarkuokite smulkia tarka arba sutrinkite virtuviniame kombaine, susidariusį skystį nuspauskite. Sudėkite tepamąjį sūrelį, krienus, suberkite prieskonius ir viską sutrinkite. Masę ne trumpiau kaip 15 minučių palaikykite šaldytuve, kad ji šiek tiek sukietėtų. Virtas bulves supjaustykite griežinėliais. Paruoškite užkandėlę - imkite virtos bulvės griežinėlį, uždėkite gabalėlį marinuotos silkės, o tada ant jos konditeriniu švirkštu ar maišeliu užkrėskite burokėlių kremo. Papuoškite žalumynais.

Komentarai

Populiarūs įrašai