Rūkytos lašišos užtepėlė


Mums reikės:

  • 200g rūkytos lašišos;
  • 300g šviežio tepamojo sūrelio;
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų sulčių;
  • 2 valgomieji šaukštai kaparėlių;
  • ryšulėlis petražolių;
  • druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.


Paruošimo būdas:
Lašišą suplėšykite mažesniais gabalėliais, sudėkite į trintuvą, sukrėskite tepamąjį sūrelį, supilkite citrinų sultis, suberkite petražoles, pusę kaparėlių ir prieskonius. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Jeigu norite jausti lašišos konsistenciją, visiškai nesusmulkinkite masės - tegul lieka keli didesni gabaliukai. Įmaišykite likusius kaparėlius, sudėkite masę į dubenėlį ir patiekite su skrebučiais ar krekeriais arba įdarykite tešlos maišelius, tepkite ant vyšninių pomidorų puselių, pagardinkite lietinius.

Komentarai

Populiarūs įrašai