Valdorfo salotos su rūkytos vištienos gabalėliais
Mums reikės:
- 2 obuoliai;
- 2 salierų kotai;
- 100g vynuogių be kauliukų;
- sauja graikinių riešutų;
- 300g rūkytos vištienos;
- majonezas arba jogurtas pasirinktinai;
- 1 valgomasis šaukštas citrinų sulčių;
- druska ir pipirai pagal skonį.
Paruošimo būdas:
Išimkite obuolių šerdi ir su visa žievele supjaustykite mažais gabalėliais.Nuskuskite salierų kotus ir supjaustykite juos skiltelėmis. Šias daržoves sumaišykite ir sudėkite per pusę perpjautas vynuoges, suberkite smulkintus graikinius riešutus ir mažais gabalėliais susmulkintą rūkytą vištieną. Atskirame indelyje majonezą ar jogurtą sumaišykite su citrinų sultimis, druska ir pipirais. Padažą įmaišykite į salotas ir patiekite.
Komentarai
Rašyti komentarą