Kepta lašiša su padažu
Mums reikės:
Padažui:
Paruošimo būdas:
Lašišos išpjovas supjaustykite nedideliais gabalėliais ir dėkite į indą. Pabarstykite druska, pipirais, įtarkuokite citrinos žievelės ir užpilkite citrinos sultimis. Įberkite smulkiai sukapotų petražolių. Jas švelniai įmaišykite rankomis. Į nedidelę lėkštutę suberkite sutarkuotą kietąjį sūrį, Prieš dėdami į keptuvę kiekvieną lašišos gabalėlį lengvai apvoliokite sūriu ir kepkite įkaitintoje keptuvėje. Baigę kepti apšlakstykite lašišą citrinos sultimis ir patiekite su majonezo padažu, kurį paruošite sumaišę visas jo sudėtines dalis.
- 2 lašišos išpjovos;
- 100g kietojo sūrio;
- 1 citrina;
- ryšulėlis petražolių žalumynų;
- maltų pipirų ir druskos pagal skonį.
Padažui:
- majonezas;
- citrinų sultys;
- malti pipirai.
Paruošimo būdas:
Lašišos išpjovas supjaustykite nedideliais gabalėliais ir dėkite į indą. Pabarstykite druska, pipirais, įtarkuokite citrinos žievelės ir užpilkite citrinos sultimis. Įberkite smulkiai sukapotų petražolių. Jas švelniai įmaišykite rankomis. Į nedidelę lėkštutę suberkite sutarkuotą kietąjį sūrį, Prieš dėdami į keptuvę kiekvieną lašišos gabalėlį lengvai apvoliokite sūriu ir kepkite įkaitintoje keptuvėje. Baigę kepti apšlakstykite lašišą citrinos sultimis ir patiekite su majonezo padažu, kurį paruošite sumaišę visas jo sudėtines dalis.
Komentarai
Rašyti komentarą