Minkštučiai kiaulienos karbonadai

Mums reikės:
  • 800g kiaulienos nugarinės ar sprandinės;
  • 3 valgomjų šaukštų majonezo;
  • 5 skiltelių česnako;
  • "Medžiotojų" prieskonių mišinio;
  • persilado;
  • maltų pipirų;
  • druskos;
  • 3 kiaušinių;
  • maltų džiūvėsėlių. 

Paruošimo būdas: 
Česnako skilteles nulupame ir sutarkuojame, dubenėlyje sumaišome su majonezu bei prieskoninėmis žolelėmis ir kitais prieskoniais ir paliekame pastovėti. Mėsą supjaustome 1,5cm storio griežinėliais. Kiekvieną jų švelniai išmušame mėsos muštuku pabarstę druska bei pipirais. Ištepame česnakiniu majonezu ir paliekame 15-20 minučių pasimarinuoti. Kiaušinius išplakame dubenėlyje. Maltus džiūvėsėlius sumaišome su trupučiu druskos ir suberiame į lėkštę. Kiekvieną muštos mėsos pjausnį apteptą česnakiniu majonezu pamirkome į kiaušinių plakinį ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Taip paruoštus kiaulienos karbonadus kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje po 3-4 minutes iš abiejų pusių. Patiekiame su bulvių koše ar kitu garnyru, bei mėgstamomis salotomis. Taip paruošti karbonadai gaunasi minkštučiai, sultingi, bei be galo skanūs. 

Komentarai

Populiarūs įrašai