Kepti pievagrybiai su chorizo dešra
Mums reikės:
Paruošimo būdas:
Nuplaukite pievagrybius ir nulaužkite jų kotelius. Paruoškite įdarą - smulkiai supjaustykite svogūnus ir dėkite į įkaitintą keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus, kepkite apie 1 minutę, tada suberkite smulkiai supjaustytą chorizą ir pakepkite dar minutę. Šiek tiek atvėsinkite. Tada į masę suberkite džiūvėsėlius, parmezaną, smulkiai supjaustytas petražoles ir įmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Įdarykite pievagrybių kepurėles. Ant kiekvieno grybo uždėkite gabaliuką mocarelos. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 C temperatūroje 10-15 minučių, kol sūris išsilydis.
- 20-25 vidutiniai arba dideli pievagrybiai;
- 1 nedidelis svogūnas;
- 100g chorizo dešros;
- 1 valgomasis šaukštas džiūvėsėlių;
- 2 valgomieji šaukštai tarkuoto parmezano ar kito kietojo sūrio;
- 1 valgomasis šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių;
- 1 kiaušinis;
- 1 pakelis mocarelos;
- aliejaus kepti.
Paruošimo būdas:
Nuplaukite pievagrybius ir nulaužkite jų kotelius. Paruoškite įdarą - smulkiai supjaustykite svogūnus ir dėkite į įkaitintą keptuvę, įpilkite šiek tiek aliejaus, kepkite apie 1 minutę, tada suberkite smulkiai supjaustytą chorizą ir pakepkite dar minutę. Šiek tiek atvėsinkite. Tada į masę suberkite džiūvėsėlius, parmezaną, smulkiai supjaustytas petražoles ir įmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Įdarykite pievagrybių kepurėles. Ant kiekvieno grybo uždėkite gabaliuką mocarelos. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 C temperatūroje 10-15 minučių, kol sūris išsilydis.
Komentarai
Rašyti komentarą