Krevetės su česnakais alyvuogių aliejuje
Mums reikės:
Paruošimo būdas:
Krevetes apvirkite 3 minutes nedideliame pasūdyto vandens kiekyje. Tada nupilkite vandenį, o krevetes užpilkite alyvuogių aliejumi. Ant kaitrios ugnies viską užkaiskite iki virimo temperatūros ir virkite dar 3 minutes. Nuimkite nuo viryklės, suberkite smulkintus česnakus ir maltus juoduosius pipirus. Kartu su aliejumi supilkite į mažus dubenėlius ir patiekite kartu su čiabata.
- 200g šviežių krevečių;
- 100g alyvuogių aliejaus;
- 3-4 česnako skiltelės;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- čiabatos.
Paruošimo būdas:
Krevetes apvirkite 3 minutes nedideliame pasūdyto vandens kiekyje. Tada nupilkite vandenį, o krevetes užpilkite alyvuogių aliejumi. Ant kaitrios ugnies viską užkaiskite iki virimo temperatūros ir virkite dar 3 minutes. Nuimkite nuo viryklės, suberkite smulkintus česnakus ir maltus juoduosius pipirus. Kartu su aliejumi supilkite į mažus dubenėlius ir patiekite kartu su čiabata.
Komentarai
Rašyti komentarą